

Board Agenda November 17, 2021 11:00 am-1:00 pm Webinar

Board of Directors Attending		
Robert Allen, President	Ann Dzuranin, Director-Focusing on Membership	
Elaine Mauldin, Past President	Tim Rupert, Director-Focusing on Segments	
Mark Dawkins, President-Elect	Matt Anderson, Director-Focusing on DEI	
Mark Beasley, Vice President-Finance	John Hepp, Director-Focusing on Academic/Practitioner	
Beth Kern, Vice President-Education	Interaction	
Sarah McVay, Vice President-Research and Publications	Annie Farrell, Vice President-Finance-Elect	
Giorgio Gotti, Director-Focusing on International	Yvonne Hinson, Chief Executive Officer	
Guests & Staff Attending		
Monte Swain, Council Chair	Darlene Dobson, Executive Assistant	
Board of Directors Not Attending		

Time	Topic (V = Vote)	Attachments (BW-Board website)	Presenter(s)
11:00 am	A. Welcome		Bob Allen
(5 min)	Opening Remarks		
	Agenda Review	November Board Agenda (BW)	
11:05 am	B. Annual Meeting Speaker and Themes	Reminder to bring your ideas	Bob Allen
(30 min)	1. 2021 Speakers	Annual Meeting Program	
	2. 2022 Themes		
11:35 am	C. Publications Costs Task Force	Charge (BW)	Sarah McVay
(10 min)			Annie Farrell
11:45 am	D. Global Gathering		Giorgio Gotti
(10 min)			
11:55 am	E. Governance Updates	Election Timeline (BW)	Elaine Mauldin
(5 min)	 Nominations Committee 	Lifetime Service Award	Bob Allen
	Lifetime Service Award	Link to Prior Year Winners	
12:00 pm	F. Council Meeting Review/Action Items/DEI		Monte Swain
(30 min)	Follow-Up		Matt Anderson
			All
12:30 pm	G. Open Discussion of Priorities	Foundation materials from 11/8 meeting	Bob Allen
(30 min)		Discuss Practitioner Editor Group	All
1:00 pm	Adjourn		